Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24397
Назва: | Удосконалення технології желейних кондитерських виробів з використанням натуральних барвників |
Автори: | Туз, Н. Ф. Чухно, О. А. Казарян, О. В. |
Науковий керівник : | Артамонова, М. В. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Туз Н. Ф., Чухно О. А., Казарян О. В. Удосконалення технології желейних кондитерських виробів з використанням натуральних барвників. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Артамонова М. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 83. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24397 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_83.pdf | 109.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.