Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24397
Назва: Удосконалення технології желейних кондитерських виробів з використанням натуральних барвників
Автори: Туз, Н. Ф.
Чухно, О. А.
Казарян, О. В.
Науковий керівник : Артамонова, М. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Туз Н. Ф., Чухно О. А., Казарян О. В. Удосконалення технології желейних кондитерських виробів з використанням натуральних барвників. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Артамонова М. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 83.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24397
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_83.pdf109.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.