Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24397
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАртамонова, М. В.-
dc.contributor.authorТуз, Н. Ф.-
dc.contributor.authorЧухно, О. А.-
dc.contributor.authorКазарян, О. В.-
dc.date.accessioned2023-02-28T09:42:48Z-
dc.date.available2023-02-28T09:42:48Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationТуз Н. Ф., Чухно О. А., Казарян О. В. Удосконалення технології желейних кондитерських виробів з використанням натуральних барвників. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Артамонова М. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 83.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24397-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення технології желейних кондитерських виробів з використанням натуральних барвниківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_83.pdf109.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.