Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24397
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorАртамонова, М. В.-
dc.contributor.authorТуз, Н. Ф.-
dc.contributor.authorЧухно, О. А.-
dc.contributor.authorКазарян, О. В.-
dc.date.accessioned2023-02-28T09:42:48Z-
dc.date.available2023-02-28T09:42:48Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationТуз Н. Ф., Чухно О. А., Казарян О. В. Удосконалення технології желейних кондитерських виробів з використанням натуральних барвників. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Артамонова М. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 83.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24397-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення технології желейних кондитерських виробів з використанням натуральних барвниківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_83.pdf109.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.