Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24397
Название: Удосконалення технології желейних кондитерських виробів з використанням натуральних барвників
Авторы: Туз, Н. Ф.
Чухно, О. А.
Казарян, О. В.
Научный руководитель: Артамонова, М. В.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Туз Н. Ф., Чухно О. А., Казарян О. В. Удосконалення технології желейних кондитерських виробів з використанням натуральних барвників. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Артамонова М. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 83.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24397
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_83.pdf109.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.