Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24321
Назва: Дослідження показників якості безбілкових булочних виробів у процесі зберігання
Автори: Рєпко, Т. М.
Науковий керівник : Кучерук, З. І.
Луньова, О. С.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Рєпко Т. М. Дослідження показників якості безбілкових булочних виробів у процесі зберігання. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Кучерук З. І., Луньова О. С. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 77.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24321
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_77.pdf110.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.