Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24321
Название: Дослідження показників якості безбілкових булочних виробів у процесі зберігання
Авторы: Рєпко, Т. М.
Научный руководитель: Кучерук, З. І.
Луньова, О. С.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Рєпко Т. М. Дослідження показників якості безбілкових булочних виробів у процесі зберігання. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Кучерук З. І., Луньова О. С. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 77.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24321
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_77.pdf110.29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.