Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24321
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКучерук, З. І.-
dc.contributor.advisorЛуньова, О. С.-
dc.contributor.authorРєпко, Т. М.-
dc.date.accessioned2023-02-27T13:38:17Z-
dc.date.available2023-02-27T13:38:17Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationРєпко Т. М. Дослідження показників якості безбілкових булочних виробів у процесі зберігання. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Кучерук З. І., Луньова О. С. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 77.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24321-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження показників якості безбілкових булочних виробів у процесі зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_77.pdf110.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.