Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24301
Назва: Удосконалення технології виробництва зернового хліба з використанням волого-теплової обробки зерна пшениці
Автори: Іванова, Г. С.
Демченко, А. Б.
Науковий керівник : Пшенишнюк, Г. Ф.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Іванова Г. С., Демченко А. Б. Удосконалення технології виробництва зернового хліба з використанням волого-теплової обробки зерна пшениці. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Пшенишнюк Г. Ф. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 68.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24301
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_68.pdf109.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.