Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24301
Название: Удосконалення технології виробництва зернового хліба з використанням волого-теплової обробки зерна пшениці
Авторы: Іванова, Г. С.
Демченко, А. Б.
Научный руководитель: Пшенишнюк, Г. Ф.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Іванова Г. С., Демченко А. Б. Удосконалення технології виробництва зернового хліба з використанням волого-теплової обробки зерна пшениці. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Пшенишнюк Г. Ф. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 68.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24301
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_68.pdf109.9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.