Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24301
Title: Удосконалення технології виробництва зернового хліба з використанням волого-теплової обробки зерна пшениці
Authors: Іванова, Г. С.
Демченко, А. Б.
metadata.dc.contributor.advisor: Пшенишнюк, Г. Ф.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Іванова Г. С., Демченко А. Б. Удосконалення технології виробництва зернового хліба з використанням волого-теплової обробки зерна пшениці. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Пшенишнюк Г. Ф. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 68.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24301
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_68.pdf109.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.