Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24250
Назва: Перспективи використання структурованих емульсій у технології кулінарної продукції
Автори: Мяло, О. В.
Науковий керівник : Полевич, В. В.
Трощій, Т. В
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Мяло О. В. Перспективи використання структурованих емульсій у технології кулінарної продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Полевич В. В., Трощій Т. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 38.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24250
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_38.pdf122.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.