Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24250
Title: | Перспективи використання структурованих емульсій у технології кулінарної продукції |
Authors: | Мяло, О. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Полевич, В. В. Трощій, Т. В |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Мяло О. В. Перспективи використання структурованих емульсій у технології кулінарної продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Полевич В. В., Трощій Т. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 38. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24250 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_38.pdf | 122.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.