Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24250
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПолевич, В. В.-
dc.contributor.advisorТрощій, Т. В-
dc.contributor.authorМяло, О. В.-
dc.date.accessioned2023-02-27T10:33:34Z-
dc.date.available2023-02-27T10:33:34Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationМяло О. В. Перспективи використання структурованих емульсій у технології кулінарної продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Полевич В. В., Трощій Т. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 38.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24250-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи використання структурованих емульсій у технології кулінарної продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_38.pdf122.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.