Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24250
Title: Перспективи використання структурованих емульсій у технології кулінарної продукції
Authors: Мяло, О. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Полевич, В. В.
Трощій, Т. В
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мяло О. В. Перспективи використання структурованих емульсій у технології кулінарної продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Полевич В. В., Трощій Т. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 38.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24250
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_38.pdf122.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.