Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24229
Назва: Особливості приготування морепродуктів для туристів у ресторанному харчуванні
Автори: Конраді, М. М.
Кравченко, М. В.
Науковий керівник : Тітомір, Л. А.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Конраді М. М., Кравченко М. В. Особливості приготування морепродуктів для туристів у ресторанному харчуванні. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Тітомір Л. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 29.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24229
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_29.pdf120.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.