Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24229
Название: Особливості приготування морепродуктів для туристів у ресторанному харчуванні
Авторы: Конраді, М. М.
Кравченко, М. В.
Научный руководитель: Тітомір, Л. А.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Конраді М. М., Кравченко М. В. Особливості приготування морепродуктів для туристів у ресторанному харчуванні. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Тітомір Л. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 29.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24229
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_29.pdf120.14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.