Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24229
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorТітомір, Л. А.-
dc.contributor.authorКонраді, М. М.-
dc.contributor.authorКравченко, М. В.-
dc.date.accessioned2023-02-27T09:59:40Z-
dc.date.available2023-02-27T09:59:40Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКонраді М. М., Кравченко М. В. Особливості приготування морепродуктів для туристів у ресторанному харчуванні. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Тітомір Л. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 29.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24229-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОсобливості приготування морепродуктів для туристів у ресторанному харчуванніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_29.pdf120.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.