Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24229
Title: Особливості приготування морепродуктів для туристів у ресторанному харчуванні
Authors: Конраді, М. М.
Кравченко, М. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Тітомір, Л. А.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Конраді М. М., Кравченко М. В. Особливості приготування морепродуктів для туристів у ресторанному харчуванні. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Тітомір Л. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 29.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24229
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_29.pdf120.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.