Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23323
Назва: Експлуатація та обслуговування обладнання переробних і харчових виробництв
Автори: Богомолов, О. В.
Гурський, П. В.
Денисенко, С. А.
Іващенко, С. Г.
Токолов, Ю. І.
Маніло, В. Л.
Заїка, В. П.
Шерстюк, В. С.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: «Міськдрук»
Бібліографічний опис: Богомолов О.В., Гурський П. В., Денисенко С. А., Іващенко С. Г., Токолов Ю. І., Маніло В. Л., Заїка В. П., Шерстюк В. С. Експлуатація та обслуговування обладнання переробних і харчових виробництв: навчальний посібник для студентів денної та заочної форми навчання. Х.: «Міськдрук», 2014. 254 с.
Короткий огляд (реферат): Рассмотрены организационные принципы производственной эксплуатации, технического обслуживания и ремонта пищевого и перерабатывающего оборудования, приведены ремонтные нормативы. Практикум рассчитан на инженерно-технических работников, занятых производственной эксплуатацией, техническим обслуживанием и ремонтом технологического оборудования на предприятиях различных отраслей. Может быть использован для подготовки студентов технических вузов и техникумов.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23323
ISBN: 978-617-619-158-2
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NP_Ekspluatatsyya_2014.pdf5.91 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.