Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23323
Назва: | Експлуатація та обслуговування обладнання переробних і харчових виробництв |
Автори: | Богомолов, О. В. Гурський, П. В. Денисенко, С. А. Іващенко, С. Г. Токолов, Ю. І. Маніло, В. Л. Заїка, В. П. Шерстюк, В. С. |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харків: «Міськдрук» |
Бібліографічний опис: | Богомолов О.В., Гурський П. В., Денисенко С. А., Іващенко С. Г., Токолов Ю. І., Маніло В. Л., Заїка В. П., Шерстюк В. С. Експлуатація та обслуговування обладнання переробних і харчових виробництв: навчальний посібник для студентів денної та заочної форми навчання. Х.: «Міськдрук», 2014. 254 с. |
Короткий огляд (реферат): | Рассмотрены организационные принципы производственной эксплуатации, технического обслуживания и ремонта пищевого и перерабатывающего оборудования, приведены ремонтные нормативы. Практикум рассчитан на инженерно-технических работников, занятых производственной эксплуатацией, техническим обслуживанием и ремонтом технологического оборудования на предприятиях различных отраслей. Может быть использован для подготовки студентов технических вузов и техникумов. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23323 |
ISBN: | 978-617-619-158-2 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NP_Ekspluatatsyya_2014.pdf | 5.91 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.