Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23323
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогомолов, О. В.-
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorДенисенко, С. А.-
dc.contributor.authorІващенко, С. Г.-
dc.contributor.authorТоколов, Ю. І.-
dc.contributor.authorМаніло, В. Л.-
dc.contributor.authorЗаїка, В. П.-
dc.contributor.authorШерстюк, В. С.-
dc.date.accessioned2023-02-18T19:19:58Z-
dc.date.available2023-02-18T19:19:58Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationБогомолов О.В., Гурський П. В., Денисенко С. А., Іващенко С. Г., Токолов Ю. І., Маніло В. Л., Заїка В. П., Шерстюк В. С. Експлуатація та обслуговування обладнання переробних і харчових виробництв: навчальний посібник для студентів денної та заочної форми навчання. Х.: «Міськдрук», 2014. 254 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-619-158-2-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23323-
dc.description.abstractРассмотрены организационные принципы производственной эксплуатации, технического обслуживания и ремонта пищевого и перерабатывающего оборудования, приведены ремонтные нормативы. Практикум рассчитан на инженерно-технических работников, занятых производственной эксплуатацией, техническим обслуживанием и ремонтом технологического оборудования на предприятиях различных отраслей. Может быть использован для подготовки студентов технических вузов и техникумов.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: «Міськдрук»uk_UA
dc.titleЕксплуатація та обслуговування обладнання переробних і харчових виробництвuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NP_Ekspluatatsyya_2014.pdf5.91 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.