Випуск 1 (31) : [18] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 18 з 18
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Зміни вмісту вітаміну Е під час зберігання майонезів на основі олій купажованихХацкевич, Юрій Миколайович; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна
2020Substantiation of the film-forming composition for eggplant fruits treatment before storageDubinina, Antonina; Letuta, Tatiana; Frolova, Tatiana; Skyrda, Olena; Belyaeva, Inna; Рopova, Tatiana
2020Оптимізація рецептурного складу маршмелоу з антоціановими добавкамиПілюгіна, Інна Сергіївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Торяник, Дмитро Олександрович
2020Удосконалення технології халви соняшникової шляхом використання порошку з виноградних кісточокГревцева, Наталія Вячеславівна; Бєлікова, Вікторія Вікторівна
2020Дискретно-імпульсне змішування борошняних компонентівСтадник, Ігор Ярославович; Паньків, Юлія; Чорна, Ніна Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна
2020Дослідження різання стравоходу як складової процесу його очищенняГорєлков, Дмитро Вікторович; Мироненко, Валерія Сергіївна; Цвіркун, Людмила Олександрівна; Гейєр, Геннадій Валерійович
2020Аналітичний огляд технологій переробки соняшнику в пектиновий концентратДейниченко, Григорій Вікторович; Гузенко, Василь Володимирович; Мазняк, Захар Олександрович; Омельченко, Олександр Володимирович; Мельник, Ольга Євгенівна
2020Розробка асортименту м’ясних кулінарних виробів на основі рослинної сировини із застосуванням електроконтактного нагріванняМихайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна
2020Technical and technological aspects of heat processing of eggplantsTereshkin, Oleg; Horielkov, Dmitriy; Dub, Volodymyr
2020Development of the combined machine for apple puree preparationDeynichenko, Gregory; Dmytrevskyi, Dmytro; Perekrest, Volodymyr; Lazurenko, Ruslan
2020Біоактивоване насіння льону в технології безлактозного йогурту з екстрактом стевіїКраєвська, Світлана Петрівна; Прохор, Олександра Сергіївна; Чепель, Наталія Василівна
2020Дослідження структурно-механічних властивостей та показників якості розробленої плодоовочевої пастиЗагорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Сашньова, Мар’яна Василівна; Лаврук, Владислав Валерiйович; Ібаєв, Ельдар Байрам огли
2020Дослідження впливу рослинного біополімерного комплексу на фізіологічну активність пропіоновокислих бактерійОхотська, Марія Ігорівна; Воловик, Тетяна Миколаївна; Капрельянц, Леонід Вікторович
2020Технологія виробництва зефіру з використанням плодоовочевої пастиЗагорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Касабова, Катерина Рубенівна; Шматченко, Наталя Василівна
2020Розробка рецептурного складу крему оздоблювального на основі олеогелю для заміни твердого жируГоральчук, Андрій Богданович; Омельченко, Світлана Борисівна; Котляр, Олег Володимирович; Рябець, Ольга Юріївна; Головіна, Людмила Андріївна
2020Методика визначення зараженості продуктів запасу комахами та кліщамиГаззаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
2020Обґрунтування використання збагаченого борошна бобових для виробництва ковбасБілецька, Яна Олександрівна; Плотнікова, Раїса Валеріївна
2020Technology of curd cake with suclarose as highly effective sweetenerAksonova, Olena; Gubsky, Sergey; Torianik, Dmytro; Murlykina, Natalia
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 18 з 18