Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 18 of 18
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Зміни вмісту вітаміну Е під час зберігання майонезів на основі олій купажованих | Хацкевич, Юрій Миколайович; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна |
2020 | Substantiation of the film-forming composition for eggplant fruits treatment before storage | Dubinina, Antonina; Letuta, Tatiana; Frolova, Tatiana; Skyrda, Olena; Belyaeva, Inna; Рopova, Tatiana |
2020 | Оптимізація рецептурного складу маршмелоу з антоціановими добавками | Пілюгіна, Інна Сергіївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Торяник, Дмитро Олександрович |
2020 | Удосконалення технології халви соняшникової шляхом використання порошку з виноградних кісточок | Гревцева, Наталія Вячеславівна; Бєлікова, Вікторія Вікторівна |
2020 | Дискретно-імпульсне змішування борошняних компонентів | Стадник, Ігор Ярославович; Паньків, Юлія; Чорна, Ніна Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна |
2020 | Дослідження різання стравоходу як складової процесу його очищення | Горєлков, Дмитро Вікторович; Мироненко, Валерія Сергіївна; Цвіркун, Людмила Олександрівна; Гейєр, Геннадій Валерійович |
2020 | Аналітичний огляд технологій переробки соняшнику в пектиновий концентрат | Дейниченко, Григорій Вікторович; Гузенко, Василь Володимирович; Мазняк, Захар Олександрович; Омельченко, Олександр Володимирович; Мельник, Ольга Євгенівна |
2020 | Розробка асортименту м’ясних кулінарних виробів на основі рослинної сировини із застосуванням електроконтактного нагрівання | Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна |
2020 | Technical and technological aspects of heat processing of eggplants | Tereshkin, Oleg; Horielkov, Dmitriy; Dub, Volodymyr |
2020 | Development of the combined machine for apple puree preparation | Deynichenko, Gregory; Dmytrevskyi, Dmytro; Perekrest, Volodymyr; Lazurenko, Ruslan |
2020 | Біоактивоване насіння льону в технології безлактозного йогурту з екстрактом стевії | Краєвська, Світлана Петрівна; Прохор, Олександра Сергіївна; Чепель, Наталія Василівна |
2020 | Дослідження структурно-механічних властивостей та показників якості розробленої плодоовочевої пасти | Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Сашньова, Мар’яна Василівна; Лаврук, Владислав Валерiйович; Ібаєв, Ельдар Байрам огли |
2020 | Дослідження впливу рослинного біополімерного комплексу на фізіологічну активність пропіоновокислих бактерій | Охотська, Марія Ігорівна; Воловик, Тетяна Миколаївна; Капрельянц, Леонід Вікторович |
2020 | Технологія виробництва зефіру з використанням плодоовочевої пасти | Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Касабова, Катерина Рубенівна; Шматченко, Наталя Василівна |
2020 | Розробка рецептурного складу крему оздоблювального на основі олеогелю для заміни твердого жиру | Горальчук, Андрій Богданович; Омельченко, Світлана Борисівна; Котляр, Олег Володимирович; Рябець, Ольга Юріївна; Головіна, Людмила Андріївна |
2020 | Методика визначення зараженості продуктів запасу комахами та кліщами | Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна |
2020 | Обґрунтування використання збагаченого борошна бобових для виробництва ковбас | Білецька, Яна Олександрівна; Плотнікова, Раїса Валеріївна |
2020 | Technology of curd cake with suclarose as highly effective sweetener | Aksonova, Olena; Gubsky, Sergey; Torianik, Dmytro; Murlykina, Natalia |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 18 of 18