Випуск 1 (31) : [18] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 18 of 18
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Зміни вмісту вітаміну Е під час зберігання майонезів на основі олій купажованихХацкевич, Юрій Миколайович; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна
2020Substantiation of the film-forming composition for eggplant fruits treatment before storageDubinina, Antonina; Letuta, Tatiana; Frolova, Tatiana; Skyrda, Olena; Belyaeva, Inna; Рopova, Tatiana
2020Оптимізація рецептурного складу маршмелоу з антоціановими добавкамиПілюгіна, Інна Сергіївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Торяник, Дмитро Олександрович
2020Удосконалення технології халви соняшникової шляхом використання порошку з виноградних кісточокГревцева, Наталія Вячеславівна; Бєлікова, Вікторія Вікторівна
2020Дискретно-імпульсне змішування борошняних компонентівСтадник, Ігор Ярославович; Паньків, Юлія; Чорна, Ніна Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна
2020Дослідження різання стравоходу як складової процесу його очищенняГорєлков, Дмитро Вікторович; Мироненко, Валерія Сергіївна; Цвіркун, Людмила Олександрівна; Гейєр, Геннадій Валерійович
2020Аналітичний огляд технологій переробки соняшнику в пектиновий концентратДейниченко, Григорій Вікторович; Гузенко, Василь Володимирович; Мазняк, Захар Олександрович; Омельченко, Олександр Володимирович; Мельник, Ольга Євгенівна
2020Розробка асортименту м’ясних кулінарних виробів на основі рослинної сировини із застосуванням електроконтактного нагріванняМихайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна
2020Technical and technological aspects of heat processing of eggplantsTereshkin, Oleg; Horielkov, Dmitriy; Dub, Volodymyr
2020Development of the combined machine for apple puree preparationDeynichenko, Gregory; Dmytrevskyi, Dmytro; Perekrest, Volodymyr; Lazurenko, Ruslan
2020Біоактивоване насіння льону в технології безлактозного йогурту з екстрактом стевіїКраєвська, Світлана Петрівна; Прохор, Олександра Сергіївна; Чепель, Наталія Василівна
2020Дослідження структурно-механічних властивостей та показників якості розробленої плодоовочевої пастиЗагорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Сашньова, Мар’яна Василівна; Лаврук, Владислав Валерiйович; Ібаєв, Ельдар Байрам огли
2020Дослідження впливу рослинного біополімерного комплексу на фізіологічну активність пропіоновокислих бактерійОхотська, Марія Ігорівна; Воловик, Тетяна Миколаївна; Капрельянц, Леонід Вікторович
2020Технологія виробництва зефіру з використанням плодоовочевої пастиЗагорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Касабова, Катерина Рубенівна; Шматченко, Наталя Василівна
2020Розробка рецептурного складу крему оздоблювального на основі олеогелю для заміни твердого жируГоральчук, Андрій Богданович; Омельченко, Світлана Борисівна; Котляр, Олег Володимирович; Рябець, Ольга Юріївна; Головіна, Людмила Андріївна
2020Методика визначення зараженості продуктів запасу комахами та кліщамиГаззаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
2020Обґрунтування використання збагаченого борошна бобових для виробництва ковбасБілецька, Яна Олександрівна; Плотнікова, Раїса Валеріївна
2020Technology of curd cake with suclarose as highly effective sweetenerAksonova, Olena; Gubsky, Sergey; Torianik, Dmytro; Murlykina, Natalia
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 18 of 18