Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22550
Назва: | Особливості виробничої практичної підготовки студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в умовах пандемії Covid-19 |
Автори: | Дуб, В. В. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дуб В. В. Особливості виробничої практичної підготовки студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в умовах пандемії Covid-19. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 253-255. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22550 |
Розташовується у зібраннях: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk_27.05.21 – 253-255.pdf | 343.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.