Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22550
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дуб, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-12T11:08:36Z | - |
dc.date.available | 2023-02-12T11:08:36Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Дуб В. В. Особливості виробничої практичної підготовки студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в умовах пандемії Covid-19. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 253-255. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22550 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Особливості виробничої практичної підготовки студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в умовах пандемії Covid-19 | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk_27.05.21 – 253-255.pdf | 343.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.