Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22550
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДуб, В. В.-
dc.date.accessioned2023-02-12T11:08:36Z-
dc.date.available2023-02-12T11:08:36Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationДуб В. В. Особливості виробничої практичної підготовки студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в умовах пандемії Covid-19. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 253-255.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22550-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleОсобливості виробничої практичної підготовки студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в умовах пандемії Covid-19uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk_27.05.21 – 253-255.pdf343.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.