Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22550
Title: | Особливості виробничої практичної підготовки студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в умовах пандемії Covid-19 |
Authors: | Дуб, В. В. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дуб В. В. Особливості виробничої практичної підготовки студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в умовах пандемії Covid-19. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 253-255. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22550 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk_27.05.21 – 253-255.pdf | 343.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.