Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22550
Title: Особливості виробничої практичної підготовки студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в умовах пандемії Covid-19
Authors: Дуб, В. В.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дуб В. В. Особливості виробничої практичної підготовки студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в умовах пандемії Covid-19. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 253-255.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22550
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk_27.05.21 – 253-255.pdf343.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.