Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22550
Название: | Особливості виробничої практичної підготовки студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в умовах пандемії Covid-19 |
Авторы: | Дуб, В. В. |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дуб В. В. Особливості виробничої практичної підготовки студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в умовах пандемії Covid-19. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 253-255. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22550 |
Располагается в коллекциях: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk_27.05.21 – 253-255.pdf | 343.37 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.