Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21642
Назва: | Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем |
Автори: | Гринченко, Ольга Олексіївна Дроменко, Олена Борисівна Крайнюк, Людмила Миколаївна Потапов, Володимир Олексійович Янчева, Марина Олександрівна |
Ключові слова: | емульсії;замороженні напівфабрикати;м'ясні напівфабрикати;м'ясні продукти;м'ясопродукти;технологія м'яса і м'ясопродуктів;м'ясні січені вироби |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем: монограф. / М.О. Янчева, О.Б. Дроменко, О.О. Гринченко та ін. Харків: ХДУХТ, 2015. 178 с. |
Короткий огляд (реферат): | У монографії теоретично та практично обґрунтувано доцільність використання емульсійних систем у технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених. Дослідження рекомендоване науковим робітникам, аспірантам, студентам та може бути корисним широкому загалу фахівців м’ясопереробної галузі та ресторанного господарства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21642 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_Dromenko_ Yancheva_2015.pdf | 13.87 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.