Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21642
Назва: Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем
Автори: Гринченко, Ольга Олексіївна
Дроменко, Олена Борисівна
Крайнюк, Людмила Миколаївна
Потапов, Володимир Олексійович
Янчева, Марина Олександрівна
Ключові слова: емульсії;замороженні напівфабрикати;м'ясні напівфабрикати;м'ясні продукти;м'ясопродукти;технологія м'яса і м'ясопродуктів;м'ясні січені вироби
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем: монограф. / М.О. Янчева, О.Б. Дроменко, О.О. Гринченко та ін. Харків: ХДУХТ, 2015. 178 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії теоретично та практично обґрунтувано доцільність використання емульсійних систем у технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених. Дослідження рекомендоване науковим робітникам, аспірантам, студентам та може бути корисним широкому загалу фахівців м’ясопереробної галузі та ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21642
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mon_Dromenko_ Yancheva_2015.pdf13.87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.