Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21642
Название: | Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем |
Авторы: | Гринченко, Ольга Олексіївна Дроменко, Олена Борисівна Крайнюк, Людмила Миколаївна Потапов, Володимир Олексійович Янчева, Марина Олександрівна |
Ключевые слова: | емульсії;замороженні напівфабрикати;м'ясні напівфабрикати;м'ясні продукти;м'ясопродукти;технологія м'яса і м'ясопродуктів;м'ясні січені вироби |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем: монограф. / М.О. Янчева, О.Б. Дроменко, О.О. Гринченко та ін. Харків: ХДУХТ, 2015. 178 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У монографії теоретично та практично обґрунтувано доцільність використання емульсійних систем у технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених. Дослідження рекомендоване науковим робітникам, аспірантам, студентам та може бути корисним широкому загалу фахівців м’ясопереробної галузі та ресторанного господарства. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21642 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_Dromenko_ Yancheva_2015.pdf | 13.87 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.