Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21642
Название: Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем
Авторы: Гринченко, Ольга Олексіївна
Дроменко, Олена Борисівна
Крайнюк, Людмила Миколаївна
Потапов, Володимир Олексійович
Янчева, Марина Олександрівна
Ключевые слова: емульсії;замороженні напівфабрикати;м'ясні напівфабрикати;м'ясні продукти;м'ясопродукти;технологія м'яса і м'ясопродуктів;м'ясні січені вироби
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем: монограф. / М.О. Янчева, О.Б. Дроменко, О.О. Гринченко та ін. Харків: ХДУХТ, 2015. 178 с.
Краткий осмотр (реферат): У монографії теоретично та практично обґрунтувано доцільність використання емульсійних систем у технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених. Дослідження рекомендоване науковим робітникам, аспірантам, студентам та може бути корисним широкому загалу фахівців м’ясопереробної галузі та ресторанного господарства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21642
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mon_Dromenko_ Yancheva_2015.pdf13.87 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.