Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21642
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorДроменко, Олена Борисівна-
dc.contributor.authorКрайнюк, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorПотапов, Володимир Олексійович-
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.date.accessioned2023-02-02T17:44:38Z-
dc.date.available2023-02-02T17:44:38Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationТехнологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем: монограф. / М.О. Янчева, О.Б. Дроменко, О.О. Гринченко та ін. Харків: ХДУХТ, 2015. 178 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21642-
dc.description.abstractУ монографії теоретично та практично обґрунтувано доцільність використання емульсійних систем у технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених. Дослідження рекомендоване науковим робітникам, аспірантам, студентам та може бути корисним широкому загалу фахівців м’ясопереробної галузі та ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectемульсіїuk_UA
dc.subjectзамороженні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectм'ясні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectм'ясні продуктиuk_UA
dc.subjectм'ясопродуктиuk_UA
dc.subjectтехнологія м'яса і м'ясопродуктівuk_UA
dc.subjectм'ясні січені виробиuk_UA
dc.titleТехнологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних системuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_Dromenko_ Yancheva_2015.pdf13.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.