Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21642
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гринченко, Ольга Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Дроменко, Олена Борисівна | - |
dc.contributor.author | Крайнюк, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Потапов, Володимир Олексійович | - |
dc.contributor.author | Янчева, Марина Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-02T17:44:38Z | - |
dc.date.available | 2023-02-02T17:44:38Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем: монограф. / М.О. Янчева, О.Б. Дроменко, О.О. Гринченко та ін. Харків: ХДУХТ, 2015. 178 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21642 | - |
dc.description.abstract | У монографії теоретично та практично обґрунтувано доцільність використання емульсійних систем у технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених. Дослідження рекомендоване науковим робітникам, аспірантам, студентам та може бути корисним широкому загалу фахівців м’ясопереробної галузі та ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | емульсії | uk_UA |
dc.subject | замороженні напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | м'ясні напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | м'ясні продукти | uk_UA |
dc.subject | м'ясопродукти | uk_UA |
dc.subject | технологія м'яса і м'ясопродуктів | uk_UA |
dc.subject | м'ясні січені вироби | uk_UA |
dc.title | Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_Dromenko_ Yancheva_2015.pdf | 13.87 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.