Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21642
Title: | Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем |
Authors: | Гринченко, Ольга Олексіївна Дроменко, Олена Борисівна Крайнюк, Людмила Миколаївна Потапов, Володимир Олексійович Янчева, Марина Олександрівна |
Keywords: | емульсії;замороженні напівфабрикати;м'ясні напівфабрикати;м'ясні продукти;м'ясопродукти;технологія м'яса і м'ясопродуктів;м'ясні січені вироби |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем: монограф. / М.О. Янчева, О.Б. Дроменко, О.О. Гринченко та ін. Харків: ХДУХТ, 2015. 178 с. |
Abstract: | У монографії теоретично та практично обґрунтувано доцільність використання емульсійних систем у технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених. Дослідження рекомендоване науковим робітникам, аспірантам, студентам та може бути корисним широкому загалу фахівців м’ясопереробної галузі та ресторанного господарства. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21642 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_Dromenko_ Yancheva_2015.pdf | 13.87 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.