Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21585
Назва: | Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці |
Автори: | Олійник, Світлана Георгіївна Лисюк, Галина Михайлівна Кравченко, Олена Іванівна Самохвалова, Ольга Володимирівна |
Ключові слова: | хлібобулочні вироби;біологічна цінність;харчова цінність;зародки пшениці;спиртовий екстракт;борошно пшеничне;технологія хліба |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Олійник С. Г., Лисюк Г. М., Кравченко О. І., Самохвалова О. В. Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці: монографія. Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 108 с. |
Короткий огляд (реферат): | У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо теоретичного та практичного обгрунтування технологій хлібобулочних виробів підвищеної харчової та біологічної цінності з використанням продуктів переробки зародків пшениці. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21585 |
ISBN: | 978-966-405-375-1 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MON_zarodki pshenytsi_14.pdf | 2.04 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.