Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21585
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Олійник, Світлана Георгіївна | - |
dc.contributor.author | Лисюк, Галина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Кравченко, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Самохвалова, Ольга Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-01T20:57:11Z | - |
dc.date.available | 2023-02-01T20:57:11Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Олійник С. Г., Лисюк Г. М., Кравченко О. І., Самохвалова О. В. Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці: монографія. Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 108 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-375-1 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21585 | - |
dc.description.abstract | У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо теоретичного та практичного обгрунтування технологій хлібобулочних виробів підвищеної харчової та біологічної цінності з використанням продуктів переробки зародків пшениці. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk_UA |
dc.subject | біологічна цінність | uk_UA |
dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
dc.subject | зародки пшениці | uk_UA |
dc.subject | спиртовий екстракт | uk_UA |
dc.subject | борошно пшеничне | uk_UA |
dc.subject | технологія хліба | uk_UA |
dc.title | Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MON_zarodki pshenytsi_14.pdf | 2.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.