Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21585
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОлійник, Світлана Георгіївна-
dc.contributor.authorЛисюк, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorКравченко, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.date.accessioned2023-02-01T20:57:11Z-
dc.date.available2023-02-01T20:57:11Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationОлійник С. Г., Лисюк Г. М., Кравченко О. І., Самохвалова О. В. Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці: монографія. Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 108 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-375-1-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21585-
dc.description.abstractУ монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо теоретичного та практичного обгрунтування технологій хлібобулочних виробів підвищеної харчової та біологічної цінності з використанням продуктів переробки зародків пшениці.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UA
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectзародки пшениціuk_UA
dc.subjectспиртовий екстрактuk_UA
dc.subjectборошно пшеничнеuk_UA
dc.subjectтехнологія хлібаuk_UA
dc.titleТехнології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениціuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MON_zarodki pshenytsi_14.pdf2.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.