Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21585
Title: | Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці |
Authors: | Олійник, Світлана Георгіївна Лисюк, Галина Михайлівна Кравченко, Олена Іванівна Самохвалова, Ольга Володимирівна |
Keywords: | хлібобулочні вироби;біологічна цінність;харчова цінність;зародки пшениці;спиртовий екстракт;борошно пшеничне;технологія хліба |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Олійник С. Г., Лисюк Г. М., Кравченко О. І., Самохвалова О. В. Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці: монографія. Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 108 с. |
Abstract: | У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо теоретичного та практичного обгрунтування технологій хлібобулочних виробів підвищеної харчової та біологічної цінності з використанням продуктів переробки зародків пшениці. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21585 |
ISBN: | 978-966-405-375-1 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MON_zarodki pshenytsi_14.pdf | 2.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.