Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21585
Название: | Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці |
Авторы: | Олійник, Світлана Георгіївна Лисюк, Галина Михайлівна Кравченко, Олена Іванівна Самохвалова, Ольга Володимирівна |
Ключевые слова: | хлібобулочні вироби;біологічна цінність;харчова цінність;зародки пшениці;спиртовий екстракт;борошно пшеничне;технологія хліба |
Дата публикации: | 2014 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Олійник С. Г., Лисюк Г. М., Кравченко О. І., Самохвалова О. В. Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці: монографія. Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 108 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо теоретичного та практичного обгрунтування технологій хлібобулочних виробів підвищеної харчової та біологічної цінності з використанням продуктів переробки зародків пшениці. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21585 |
ISBN: | 978-966-405-375-1 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MON_zarodki pshenytsi_14.pdf | 2.04 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.