Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21585
Название: Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці
Авторы: Олійник, Світлана Георгіївна
Лисюк, Галина Михайлівна
Кравченко, Олена Іванівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Ключевые слова: хлібобулочні вироби;біологічна цінність;харчова цінність;зародки пшениці;спиртовий екстракт;борошно пшеничне;технологія хліба
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Олійник С. Г., Лисюк Г. М., Кравченко О. І., Самохвалова О. В. Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці: монографія. Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 108 с.
Краткий осмотр (реферат): У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо теоретичного та практичного обгрунтування технологій хлібобулочних виробів підвищеної харчової та біологічної цінності з використанням продуктів переробки зародків пшениці.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21585
ISBN: 978-966-405-375-1
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MON_zarodki pshenytsi_14.pdf2.04 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.