Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21585
Title: Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці
Authors: Олійник, Світлана Георгіївна
Лисюк, Галина Михайлівна
Кравченко, Олена Іванівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Keywords: хлібобулочні вироби;біологічна цінність;харчова цінність;зародки пшениці;спиртовий екстракт;борошно пшеничне;технологія хліба
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Олійник С. Г., Лисюк Г. М., Кравченко О. І., Самохвалова О. В. Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці: монографія. Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 108 с.
Abstract: У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо теоретичного та практичного обгрунтування технологій хлібобулочних виробів підвищеної харчової та біологічної цінності з використанням продуктів переробки зародків пшениці.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21585
ISBN: 978-966-405-375-1
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MON_zarodki pshenytsi_14.pdf2.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.