Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2156
Назва: Аналіз варіаційних моделей екологічних характеристик машин для збивання харчових продуктів
Інші назви: Analysis of variational models of ecological characteristics of the machines for whipping food
Автори: Заплетніков, Ігор Миколайович
Пільненко, Антон Костянтинович
Гордієнко, Олександр Володимирович
Cеваторова, Ірина Сергіївна
Ключові слова: шумова характеристика;універсальна кухонна машина;звукова потужність;взбивание;шумовая характеристика;универсальная кухонная машина;звуковая мощность;whipping;noise characteristic;universal kitchen machine;the sound power
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Заплетніков І. М., Пільненко А. К., Гордієнко О. В., Cеваторова І. С. Аналіз варіаційних моделей екологічних характеристик машин для збивання харчових продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 2(20). C. 174-181.
Короткий огляд (реферат): У статті подано регресійні моделі рівня звукової потужності збивальної кухонної машини УКМ за різних режимів роботи. Подано оцінку впливу технологічних параметрів на шумові характеристики універсальної кухонної машини.
This article presents the regression models, the sound power level of UKM whipping kitchen machine under various operating conditions. Consistent patterns of noise characteristics (NC) of UKM whipping kitchen machine in the working process, at various rotation speeds of the working body, the volume of the product and different densities are defined and established. NC spectral analysis of UKM machine and its components under different operating conditions was performed. The region of machine NC excess limits was determined and construction changes in whipping kitchen machine for the improvement of vibro-acoustic characteristics were recommended. Technological parameters of noise characteristics of the universal kitchen machine were estimated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2156
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (20)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2014_2_20.pdf322.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.