Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2156
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗаплетніков, Ігор Миколайович-
dc.contributor.authorПільненко, Антон Костянтинович-
dc.contributor.authorГордієнко, Олександр Володимирович-
dc.contributor.authorCеваторова, Ірина Сергіївна-
dc.date.accessioned2022-06-30T05:52:01Z-
dc.date.available2022-06-30T05:52:01Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЗаплетніков І. М., Пільненко А. К., Гордієнко О. В., Cеваторова І. С. Аналіз варіаційних моделей екологічних характеристик машин для збивання харчових продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 2(20). C. 174-181.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2156-
dc.description.abstractУ статті подано регресійні моделі рівня звукової потужності збивальної кухонної машини УКМ за різних режимів роботи. Подано оцінку впливу технологічних параметрів на шумові характеристики універсальної кухонної машини.uk_UA
dc.description.abstractThis article presents the regression models, the sound power level of UKM whipping kitchen machine under various operating conditions. Consistent patterns of noise characteristics (NC) of UKM whipping kitchen machine in the working process, at various rotation speeds of the working body, the volume of the product and different densities are defined and established. NC spectral analysis of UKM machine and its components under different operating conditions was performed. The region of machine NC excess limits was determined and construction changes in whipping kitchen machine for the improvement of vibro-acoustic characteristics were recommended. Technological parameters of noise characteristics of the universal kitchen machine were estimated.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectшумова характеристикаuk_UA
dc.subjectуніверсальна кухонна машинаuk_UA
dc.subjectзвукова потужністьuk_UA
dc.subjectвзбиваниеuk_UA
dc.subjectшумовая характеристикаuk_UA
dc.subjectуниверсальная кухонная машинаuk_UA
dc.subjectзвуковая мощностьuk_UA
dc.subjectwhippinguk_UA
dc.subjectnoise characteristicuk_UA
dc.subjectuniversal kitchen machineuk_UA
dc.subjectthe sound poweruk_UA
dc.titleАналіз варіаційних моделей екологічних характеристик машин для збивання харчових продуктівuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of variational models of ecological characteristics of the machines for whipping food-
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (20)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2014_2_20.pdf322.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.