Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.003 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Вдосконалення пристрою для смаження м'ясних січених кулінарних виробів з частковим внесенням сушених овочевих наборівМихайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.
2022Універсальний багатофункціональний апарат тепломасообмінник процесів для попередньої переробки органічної сировиниЗагорулько, А. М.; Загорулько, О. Є.; Титаренко, Н. В.
2022Удосконалення технології виробництва функціональних плодово ягідних паст та обладнання для їх реалізаціїЗагорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Лаврук, В. В.
2022Розробка терморадіаційної однобарабанної вальцьової сушарки для концентрованої харчової сировиниЗагорулько, А. М.; Загорулько, О. Є.; Ібаєв, Е. Б.
2022Вдосконалення моделі апарату для смаження напівфабрикатів м'ясних посіченихЗагорулько, А. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Холобцева, І. П.
2022Використання сушених бурякових вичавків у технології борошняних кондитерських виробівЗагорулько, О. Є.; Касабова, К. Р.; Загорулько, А. М.
2021Дослідження адсорбційних властивостей сушених овочевих наборів для січених кулінарних виробівМихайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.
2021Терморадіаційна однобарабанна вальцьова сушаркаЗагорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.