Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20517
Title: Удосконалення технології виробництва функціональних плодово ягідних паст та обладнання для їх реалізації
Authors: Загорулько, О. Є.
Загорулько, А. М.
Лаврук, В. В.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Лаврук В. В. Удосконалення технології виробництва функціональних плодово ягідних паст та обладнання для її реалізації. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 43-45.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20517
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-43-45.pdf278.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.