Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20076
Назва: | Методичні вказівки до оформлення навчальної та навчально-методичної документації |
Автори: | Гринченко, Ольга Олексіївна Чорна, Ніна Вікторівна |
Ключові слова: | методичні вказівки;навчальна документація;оформлення |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Гринченко О. О., Чорна Н. В. Методичні вказівки до оформлення навчальної та навчально-методичної документації: для виклад. та студ. спец. 181 «Харчові технології» ступеня вищої освіти бакалавр, магістр ден. та заоч. форм навчання; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 73 с. |
Короткий огляд (реферат): | Дані методичні вказівки містять основні вимоги до побудови, викладення та оформлення всіх видів студентської навчальної звітності будь-яких форм навчання, оформлення текстів всіх видів методичного навчального призначення і знайомлять з приблизною структурою, основними вимогами до складу і оформлення письмових робіт, вимогами до оформлення тексту. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20076 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
oformlennya_navchalno_metodychnoyi_dokumentatsiyi_MV_2016.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.