Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20076
Название: Методичні вказівки до оформлення навчальної та навчально-методичної документації
Авторы: Гринченко, Ольга Олексіївна
Чорна, Ніна Вікторівна
Ключевые слова: методичні вказівки;навчальна документація;оформлення
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Гринченко О. О., Чорна Н. В. Методичні вказівки до оформлення навчальної та навчально-методичної документації: для виклад. та студ. спец. 181 «Харчові технології» ступеня вищої освіти бакалавр, магістр ден. та заоч. форм навчання; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 73 с.
Краткий осмотр (реферат): Дані методичні вказівки містять основні вимоги до побудови, викладення та оформлення всіх видів студентської навчальної звітності будь-яких форм навчання, оформлення текстів всіх видів методичного навчального призначення і знайомлять з приблизною структурою, основними вимогами до складу і оформлення письмових робіт, вимогами до оформлення тексту.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20076
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
oformlennya_navchalno_metodychnoyi_dokumentatsiyi_MV_2016.pdf1.39 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.