Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20076
Title: | Методичні вказівки до оформлення навчальної та навчально-методичної документації |
Authors: | Гринченко, Ольга Олексіївна Чорна, Ніна Вікторівна |
Keywords: | методичні вказівки;навчальна документація;оформлення |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Гринченко О. О., Чорна Н. В. Методичні вказівки до оформлення навчальної та навчально-методичної документації: для виклад. та студ. спец. 181 «Харчові технології» ступеня вищої освіти бакалавр, магістр ден. та заоч. форм навчання; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 73 с. |
Abstract: | Дані методичні вказівки містять основні вимоги до побудови, викладення та оформлення всіх видів студентської навчальної звітності будь-яких форм навчання, оформлення текстів всіх видів методичного навчального призначення і знайомлять з приблизною структурою, основними вимогами до складу і оформлення письмових робіт, вимогами до оформлення тексту. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20076 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
oformlennya_navchalno_metodychnoyi_dokumentatsiyi_MV_2016.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.