Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20076
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гринченко, Ольга Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Чорна, Ніна Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-12T12:48:12Z | - |
dc.date.available | 2023-01-12T12:48:12Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Гринченко О. О., Чорна Н. В. Методичні вказівки до оформлення навчальної та навчально-методичної документації: для виклад. та студ. спец. 181 «Харчові технології» ступеня вищої освіти бакалавр, магістр ден. та заоч. форм навчання; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 73 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20076 | - |
dc.description.abstract | Дані методичні вказівки містять основні вимоги до побудови, викладення та оформлення всіх видів студентської навчальної звітності будь-яких форм навчання, оформлення текстів всіх видів методичного навчального призначення і знайомлять з приблизною структурою, основними вимогами до складу і оформлення письмових робіт, вимогами до оформлення тексту. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | методичні вказівки | uk_UA |
dc.subject | навчальна документація | uk_UA |
dc.subject | оформлення | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки до оформлення навчальної та навчально-методичної документації | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
oformlennya_navchalno_metodychnoyi_dokumentatsiyi_MV_2016.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.