Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20076
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorЧорна, Ніна Вікторівна-
dc.date.accessioned2023-01-12T12:48:12Z-
dc.date.available2023-01-12T12:48:12Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГринченко О. О., Чорна Н. В. Методичні вказівки до оформлення навчальної та навчально-методичної документації: для виклад. та студ. спец. 181 «Харчові технології» ступеня вищої освіти бакалавр, магістр ден. та заоч. форм навчання; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 73 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20076-
dc.description.abstractДані методичні вказівки містять основні вимоги до побудови, викладення та оформлення всіх видів студентської навчальної звітності будь-яких форм навчання, оформлення текстів всіх видів методичного навчального призначення і знайомлять з приблизною структурою, основними вимогами до складу і оформлення письмових робіт, вимогами до оформлення тексту.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectметодичні вказівкиuk_UA
dc.subjectнавчальна документаціяuk_UA
dc.subjectоформленняuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до оформлення навчальної та навчально-методичної документаціїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
oformlennya_navchalno_metodychnoyi_dokumentatsiyi_MV_2016.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.