Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19823
Назва: | Маркетингове обґрунтування вибору чинників, що визначають вибір закладів ресторанного господарства споживачами Харкова |
Автори: | Мітяєва, Т.Л. Прядко, О.М. Бєліченко, В.Г. |
Ключові слова: | маркетингове обґрунтування;чинники;заклади ресторанного господарства;споживачі;Харків;marketing justification;factors;restaurant establishments;consumers;Kharkiv;маркетинговое обоснование;факторы;заведения ресторанного хозяйства;потребители;Харьков |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Мітяєва Т. Л., Прядко О. М., Бєліченко В. Г. Маркетингове обґрунтування вибору чинників, що визначають вибір закладів ресторанного господарства споживачами Харкова. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 2(14). С. 551-559. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто стан закладів ресторанного господарства як
найважливішої складової індустрії Харкова. Наведено маркетингове
дослідження споживачів закладів харчування, потреб і побажань молоді
Харкова. The state establishments of restaurant economy are considered as to major component industry Kharkov. A marketing research the user’s establishment of feed is presented, necessities and wishes of young people Kharkov. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19823 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_2_78.pdf | 307.12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.