Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19823
Title: | Маркетингове обґрунтування вибору чинників, що визначають вибір закладів ресторанного господарства споживачами Харкова |
Authors: | Мітяєва, Т.Л. Прядко, О.М. Бєліченко, В.Г. |
Keywords: | маркетингове обґрунтування;чинники;заклади ресторанного господарства;споживачі;Харків;marketing justification;factors;restaurant establishments;consumers;Kharkiv;маркетинговое обоснование;факторы;заведения ресторанного хозяйства;потребители;Харьков |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Мітяєва Т. Л., Прядко О. М., Бєліченко В. Г. Маркетингове обґрунтування вибору чинників, що визначають вибір закладів ресторанного господарства споживачами Харкова. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 2(14). С. 551-559. |
Abstract: | Розглянуто стан закладів ресторанного господарства як
найважливішої складової індустрії Харкова. Наведено маркетингове
дослідження споживачів закладів харчування, потреб і побажань молоді
Харкова. The state establishments of restaurant economy are considered as to major component industry Kharkov. A marketing research the user’s establishment of feed is presented, necessities and wishes of young people Kharkov. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19823 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_2_78.pdf | 307.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.