Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
04. Кваліфікаційні роботи
Магістри
181 - "Харчові технології" (Магістри)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 20 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Розробка проекту технології реструктурованих м’ясопродуктів
Большакова, В. А.
;
Дроменко, Сергій Олексійович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Удосконалення технології фаршів м'ясних заморожених з використанням добавок полісахаридної природи
Янчева, М. О.
;
Антоненко, Юрій Юрійович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Дослідження впливу виду ковбасних оболонок на якість сардельок та сосисок під час зберігання
Желєва, Т. С.
;
Сирота, Дмитро Павлович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Підвищення захисних властивостей кишкових оболонок з використанням коптильних препаратів у технології сардельок
Онищенко, В. М.
;
Музика, Віталій Геннадійович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Удосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатів
Большакова, В. А.
;
Івасенко, Інна Олександрівна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Удосконалення технології м'ясорослинних паштетів підвищеної біологічної цінності
Головко, Т. М.
;
Радванський, В. С.
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Діагностика сучасних підходів до забезпечення якості та безпечності м’ясних напівфабрикатів
Гринченко, Н. Г.
;
Крилов, Владислав Олександрович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Дослідження показників якості та безпечності м’ясного фаршу з яловичини при використанні кріостабілізаторів
Желєва, Т. С.
;
Садковий, Іван Олегович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Розробка технології дієтичних добавок та м'ясних виробів з їх використанням
Головко, Т. М.
;
Кулик, А. В.
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Удосконалення рецептурного складу варених ковбасних виробів
Дроменко, О. Б.
;
Плужнік, Руслана Анатоліївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
Discover
Author
1
Антоненко, Юрій Юрійович
1
Дроменко, Сергій Олексійович
1
Дєрябін, С. О.
1
Коваленко, Руслана Геннадіївна
1
Коркунець, Дмитро
1
Котляр, Марія Олександрівна
1
Крилов, Владислав Олександрович
1
Кулик, А. В.
1
Мазур, Влада Геннадіївна
1
Музика, Віталій Геннадійович
.
next >
Subject
6
technology
6
технологія
3
organoleptic indicators
3
pork rounds
3
product safety indicators
3
quality
3
sausage products
3
ковбасні вироби
3
органолептичні показники
3
показники безпечності продукту
.
next >
Has File(s)
20
true