Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 20 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Розробка проекту технології реструктурованих м’ясопродуктівБольшакова, В. А.; Дроменко, Сергій Олексійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології фаршів м'ясних заморожених з використанням добавок полісахаридної природиЯнчева, М. О.; Антоненко, Юрій Юрійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Дослідження впливу виду ковбасних оболонок на якість сардельок та сосисок під час зберіганняЖелєва, Т. С.; Сирота, Дмитро Павлович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Підвищення захисних властивостей кишкових оболонок з використанням коптильних препаратів у технології сардельокОнищенко, В. М.; Музика, Віталій Геннадійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатівБольшакова, В. А.; Івасенко, Інна Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології м'ясорослинних паштетів підвищеної біологічної цінностіГоловко, Т. М.; Радванський, В. С.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Діагностика сучасних підходів до забезпечення якості та безпечності м’ясних напівфабрикатівГринченко, Н. Г.; Крилов, Владислав Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Дослідження показників якості та безпечності м’ясного фаршу з яловичини при використанні кріостабілізаторівЖелєва, Т. С.; Садковий, Іван Олегович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Розробка технології дієтичних добавок та м'ясних виробів з їх використаннямГоловко, Т. М.; Кулик, А. В.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення рецептурного складу варених ковбасних виробівДроменко, О. Б.; Плужнік, Руслана Анатоліївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса