Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1918
Название: Розробка ультразвукового способу очищення ставкової риби від луски
Другие названия: Elaborating the ultrasound method for removing the scales of pond fish
Авторы: Постнов, Геннадій Михайлович
Червоний, Віталій Миколайович
Зубрєв, Антон Сергійович
Ключевые слова: спосіб;очищення;риба;ультразвук;луска;способ;очистка;рыба;ультразвук;чешуя;method;cleaning;fish;ultrasound;scales
Дата публикации: 2014
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Постнов Г. М., Червоний В. М., Зубрєв А. С. Розробка ультразвукового способу очищення ставкової риби від луски. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 2(20). C. 134-141.
Краткий осмотр (реферат): Проведено аналіз сучасного стану процесів та апаратів для переробки ставкової риби. Реалізація результатів дозволяє впровадити комплексну технологію переробки ставкової риби, видалення луски та використання шкіри риб під час виробництва шкіргалантерейних виробів.
As of today, the industry is not provided with devices that could completely remove the fish scales without damaging the skin. The authors have suggested a new method for removing scales from fish trunks using ultrasonic waves with the intensity of the radiation of 3.5 W/cm2 and with the frequency of 22 kHz. The realization of the results will allow elaborating and implementing the comprehensive technology of pond fish processing, removing scales from the surface of fish trunks and using fish skin for producing leather products that will increase the profitability of enterprises.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1918
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (20)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2014_2_15.pdf309.82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.