Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/1914
Назва: Інтенсифікація апаратів для виробництва порошкоподібних напівфабрикатів із рослинної сировини
Інші назви: Intensification of apparatuses for the manufacture of powdery semi-finished products from vegetable raw material
Автори: Кіптела, Людмила Василівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Афукова, Наталія Олександрівна
Загорулько, Андрій Миколайович
Ключові слова: інтенсифікація;роторно-плівковий апарат;вальцьова ІЧ-сушарка;рослинний;високоякісний;порошкоподібний;интенсификация;роторный пленочный аппарат;вальцовая ИК-сушилка;растительный;высококачественный;порошкообразный;intensification;rotary film apparatus;IR-dryer;high quality;powdery;vegetative
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Кіптела Л. В., Загорулько О. Є., Афукова Н. О., Загорулько А. М. Інтенсифікація апаратів для виробництва порошкоподібних напівфабрикатів із рослинної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 2(20). C. 94-102.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто розробку та вдосконалення технологічного обладнання консервної промисловості для виробництва рослинних напівфабрикатів з інтенсифікацією теплообміну шляхом зменшення зони нагрівання роторного плівкового апарата за рахунок створення стійкого турбулентного режиму в нагрівальній оболонці апарата, з можливістю подальшого досушування у вальцьовій ІЧ-сушарці до вмісту 85…92% СР, із метою отримання порошкоподібних напівфабрикатів рослинного походження високої якості та зі значним вмістом БАР.
Technological equipment in canning industry for the manufacture of vegetable semi-finished products with the intensified thermal exchange is elaborated and improved. The result is achieved by reducing the rotary film apparatus area due to the creation of a stable turbulent condition in a heating cover of the apparatus with the capability of further drying in a rotary drum IR-drier to the CP content 85…92%. The purpose is to receive high quality powdery semi-finished products of vegetable origin with an enormous content of BAS.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1914
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (20)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2014_2_11.pdf364.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.