Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/1914
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кіптела, Людмила Василівна | - |
dc.contributor.author | Загорулько, Олексій Євгенович | - |
dc.contributor.author | Афукова, Наталія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Загорулько, Андрій Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-28T04:58:35Z | - |
dc.date.available | 2022-06-28T04:58:35Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Кіптела Л. В., Загорулько О. Є., Афукова Н. О., Загорулько А. М. Інтенсифікація апаратів для виробництва порошкоподібних напівфабрикатів із рослинної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 2(20). C. 94-102. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1914 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто розробку та вдосконалення технологічного обладнання консервної промисловості для виробництва рослинних напівфабрикатів з інтенсифікацією теплообміну шляхом зменшення зони нагрівання роторного плівкового апарата за рахунок створення стійкого турбулентного режиму в нагрівальній оболонці апарата, з можливістю подальшого досушування у вальцьовій ІЧ-сушарці до вмісту 85…92% СР, із метою отримання порошкоподібних напівфабрикатів рослинного походження високої якості та зі значним вмістом БАР. | uk_UA |
dc.description.abstract | Technological equipment in canning industry for the manufacture of vegetable semi-finished products with the intensified thermal exchange is elaborated and improved. The result is achieved by reducing the rotary film apparatus area due to the creation of a stable turbulent condition in a heating cover of the apparatus with the capability of further drying in a rotary drum IR-drier to the CP content 85…92%. The purpose is to receive high quality powdery semi-finished products of vegetable origin with an enormous content of BAS. | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | інтенсифікація | uk_UA |
dc.subject | роторно-плівковий апарат | uk_UA |
dc.subject | вальцьова ІЧ-сушарка | uk_UA |
dc.subject | рослинний | uk_UA |
dc.subject | високоякісний | uk_UA |
dc.subject | порошкоподібний | uk_UA |
dc.subject | интенсификация | uk_UA |
dc.subject | роторный пленочный аппарат | uk_UA |
dc.subject | вальцовая ИК-сушилка | uk_UA |
dc.subject | растительный | uk_UA |
dc.subject | высококачественный | uk_UA |
dc.subject | порошкообразный | uk_UA |
dc.subject | intensification | uk_UA |
dc.subject | rotary film apparatus | uk_UA |
dc.subject | IR-dryer | uk_UA |
dc.subject | high quality | uk_UA |
dc.subject | powdery | uk_UA |
dc.subject | vegetative | uk_UA |
dc.title | Інтенсифікація апаратів для виробництва порошкоподібних напівфабрикатів із рослинної сировини | uk_UA |
dc.title.alternative | Intensification of apparatuses for the manufacture of powdery semi-finished products from vegetable raw material | - |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (20) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2014_2_11.pdf | 364.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.