Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59198
Title: | Аналіз сучасних технологій і рецептурного складу закусочної продукції |
Authors: | Прокопчук, В. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Крамаренко, Д. П. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Прокопчук В. О. Аналіз сучасних технологій і рецептурного складу закусочної продукції. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Крамаренко Д. П. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 34. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59198 |
ISBN: | 978-966-405-473-4 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_34.pdf | 106.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.